2013. március 5., kedd

Elrabolt a párom, és én hagytam magam :)

Igen , azt hiszem mióta együtt vagyunk erre vártam (23 éve) ,hogy kicsit kettesben ,csak mi elutazzunk, egymásra figyelve ,nem a gyerekekre .
Persze a gyerekek nagyon hiányoztak de ez kellet ,ez a pár nap együtt :)
Csupa vigyor vagyok könnyekkel vegyítve , csupa telis- tele élménnyel ,amit senki sem vehet el tőlem. :) Azt hiszem mindkettőnkre ráfért.

Hogy  hogy is volt ? Andris rég tervezte hogy elmegyünk kicsit valahova ,egy hétvége kettesben (gondoltam valahova itthon 2 napra). Én nem akartam azzal terhelni senkit ,hogy napokra a gyerekeimet a nyakába varrom, (bár Gabit már nem kellet )
kb 1,5 hete hazatelefonált Andris ,hogy mindent lebeszélt hugival, és pénteken utazunk 4 napra Rómába,...
Akkor én csak annyit tudtam mondani, hogy  Mi????? és küzdöttem a könnyeimmel , és hogy most lerakom ,a telefont :) akkor szóhoz sem tudtam jutni (ami nálam meglepő dolog ) :) volt egy hetem feldolgozni azt is,hogy életemben először repülni fogok , igen én repülni :)

És eljött a nap , amitől féltem, de vártam, és nagyon de nagyon boldog voltam .
3 napot voltunk az ismeretlen csodában, ahova csak nézel mindenhol valami érdekesség és valami olyan amit el sem tudsz képzelni :)

Este még elmentünk a szállásunk környékén sétálni ,mindenhol látnivalókba botlik az ember :)


Másnap reggel alig bírtam lábra állni , olyan izomlázam volt ,hogy menni is alig bírtam ,:(  itt megjegyzem nem csak nekem :)


Második nap korán kimentünk egy piacra, termelői piac, rengetegféle sajt, sonka , minden amit szem száj kívánhat,az árusok kedvesek, mindennel megkínálnak, élmény volt vásárolni :) Vettünk sonkát , sajtot, fekete olívabogyót, gyerekeknek sütit ,visszamentünk a szállodába és hülyére ettük magunkat ,azt az ízélményt nem tudom elmondani , valami fantasztikus volt :)
Aztán elindultunk :Angyalvár,Spanyol lépcső, Trevi kút,  rettenetesen fájt a lában a lépcsőzés ,kínszenvedés, de minden amit láttam elfeledtette velem ezeket a dolgokat ! :)

Tegnapi napunk az utolsó nap , a  Colosseum és könyékén telt, sajnos reggel úgy ébredtem,hogy tiszta náthás vagyok :( fáj a torkom, a fejem, és minden porcikám :( szegény Andris ment volna de én örültem délutánra hogy húzom magam :) de mentem, mert élmény volt bármelyik utcába bemenni, mert olyat láttam amit el nem tudom mondani,  mennyire csodálatosan szép :)És az az élmény ,hogy együtt voltunk egymásra figyelve , az leírhatatlan :)


Köszönöm szívem ezt az élményt !!!!  

2 megjegyzés:

Olga írta...

Márti, örülök, hogy ilyen klassz élményetek volt. Anyuéknak telefonon beolvastam a bejegyzésedet, mert persze nem ám átmennétek élménybeszámolni!!!
Puszi Olga, a szomszédból.

Márti írta...

Olga , meddig tartott volna nekik?? nincs netük?? mert akkor eltudták volna olvasni is :) egyébként köszönöm , azt hiszem ránk fért ez az egész már :) és Róma gyönyörű :)