2012. november 14., szerda

Kontroll !

Túl vagyunk ezen a napon is :)

Nállunk sosem megy semmi simán :( Reggel fél 9re értünk be a kórházba ,persze már a feljutás az osztályra sem volt zökkenőmentes mert az általános ambulancián épp nem volt orvos . De feljutottunk hurrá !! persze pont vizit volt ezért nem mehettünk be tehát vártunk 40 percet  mire valakivel tudtunk beszélni , mikor közölték velünk hogy már nem az osztályon hanem a hematológiai ambulancián csinálják az éves zárókat ,menjünk le! Tehát visszamentünk oda ahonnan elindultunk ! Na ott nem volt egyszerű megint eltelt vagy fél óra mikor végre valaki egyáltalán szóba állt velünk :( De megtörtént végre negyed 11 kor elindulhattunk a vizsgálatokra . Első az ODM volt (ez a csontsűrűség vizsgálat ha valaki így nem ismeri ), ott  megkérdezték hogy 9,45 re volt időpontunk hol voltunk ??? Én mosolyogva elmeséltem,hogy mostanra sikerült bejelentkezni stb . Na jó de akkor mért nem vagyunk egyik osztályra sem felvéve?? mert , hogy ő nem talál minket a gépbe :(( na ekkor kezdett elfogyni a türelmem és már kezdtem volna kiakadni mikor ......... ÁÁÁÁ megtaláltam felkiáltással végre elkezdhettük a vizsgálatot .
Aztán innen mentünk röntgenre  , ami egész hamar ment , vártuk az ultrahangot amin ezren voltak :( de közben 12,45 re volt szívultrahangra időpontunk , és hogy valami jó is történjen már 12 előtt behívtak minket :)   A bal oldali szívtágulat úgy néz ki eltűnt :) aztán ultrahang na megint vártunk , de ott sem volt gond , aztán megkellet várni még a dokibácsit mert az általános vizsgálata az ugyebár nem volt kész de akkor már a játszóban elfoglalta magát a kisherceg . Szerencsére úgy néz ki minden negatív ! De papíron ezt csak 10-15 nap múlva lesz meg :) 

Koni annyira kifáradt hogy hazafelé elaludt az autóban pedig ilyet már rég csinált , nem arról híres hogy szeretne aludni :)
én is kezdek megnyugodni, az elmúlt napokat  tiszta idegbetegen vészeltem át, mert utálok az osztályon lenni, és ezt most elkerültük de hát volt más de már nem számít semmi , NEGATÍV ez számít !!!