2013. január 18., péntek

:((

Mostanában nagyon sokat gondolkodom azon,hogy mi lett volna jó !! Tulajdonképpen én egy olyan ember vagyok, aki mindent magába folyt , és megpróbálom magamban megoldani ami fáj !

De sajnos mostanában rákellet jönnöm, hogy sokkal jobb lett volna ha akkor ordítottam ,törtem zúztam volna , mert most nem fájna ennyire ,nemlenének mélyen elfojtva bennem dolgok, és nem mardosnák a lelkemet időről időre !!

Nagyon rosszul éltem meg Konor betegségét pláne azok után ,hogy Gabi is beteg volt :( De soha senkinek nem panaszkodtam , a kórházi dolgokról !! Pedig nagyon nehéz látni, ahogy a gyereked pl egy altatásból hozzák vissza és igen már megint elaltatták azzal az altatóval amire allergiás , és megint fullad, és alig kap levegőt , de akkor abban a pillanatban vagy órákban csak arra tudsz gondolni neki hogy segíthetsz, és mélyen eltemeted a fájdalmat magadban, hogy mire a család bejön addigra egy mosolygós anyukát lássanak !! Mert egy anya azért van hogy derűt és biztonságot adjon, és nem azért , hogy kisírt szemekkel lássa a család!! Volt, hogy alig vártam,hogy jöjön be valaki, hogy én elmehessek fürdeni és kisírhassam magam !!

Azt hiszem ennyi idő kellet, hogy kitudjam mutatni Nem vagyok erős, csak úgy látszik :(

Mostanában sok minden történt és én valahogy elvesztem ezekben az években !! Nem találom magam,nem találom mihez is kéne kezdenem az életemmel !!

Valamit csinálnék de sajnos fogalmam sincs mihez kezdjek, üres vagyok!!!

Van valaki aki rádöbbentett milyen értékes az élet Hallgassátok meg ha van egy kis időtök! Ő elvesztette az egyik kincsét :    Anyuka velem jössz vagy csak utánam ??  ez a könyvének a címe, a linkre kattintva a class fm egy riportját hallgathatjátok meg !!! Nagylaki Katával !