2013. január 24., csütörtök

A mai nap egy katasztrófa nap !

A reggel teljesen jól indult, kávéztunk 6 kor apával, majd ő elment. 7 órakor Konor saját magától ébredt ami általában jó szokott lenni mert nyugodt, kialudva ébred !  De ma ,na ma nem !! Először is nyavalygott mert ő mesét akar nézni. Ezzel semmi gond mert reggel mostanában az M2 tőn aranyos mesék mennek tehát 1 belefér reggel ! De amikor öltözni kellet volna teli torokból üvölteni kezdett , hogy bizony ő nem megy ma iskolába én akármit is csinálok!!  én próbáltam nyugodt maradni, de van az a pont amikor már nem lehet, amikor ő annyira ordított hogy én szép szóval semmire sem mentem, na akkor robbantam !!  Mondtam neki szerintem mindent !!

Végre elindultunk persze akkor már késésben voltunk , erre az elektromos kapunkat kinyitottam  , lehúztam a kocsi ablakát mert jeges volt (na ezt nem kellet volna ) Kiálltam, na és akkor !!! a kapu nem csukódott :(  tehát kulcskeresés hogy áramtalanítsam !!

végre becsuktam !! Akartam a kocsi ablakát felhúzni de persze nem működött se le se föl :( de indulnunk kell, de hogy fogom a gyereket bekísérni a suliba ?? az ablakot nem hagyhatom lehúzva !!!  Vezetés közben kipiszkáltam a kapcsolót a helyéről ( persze az út lefagyva csúszott )) és valami madzagot sikarűlt megpiszkálnom amitől lassan de valahogy az ablakot feltudtam húzni !!

Beértünk a suliba, Konor mintha nem is történt volna semmi mire odaértünk jókedvűen ment be !!


Hazajöttem, megreggeliztem, mondom megyek a műhelybe dolgozni,( varrni)   Nem vicc elment az áram :((


Kerestem hátha a kapu okozott valami zárlatot, de kiderült, hogy az egész környéken nincs . hát akkor csináljunk valamit addig, na jó de főzni is árammal főzök, a vasaló is árammal megy, .........

De szerencsére úgy másfél óra múlva megjött az áram, és nekiestem a melónak  !!

Délután mentem Koniért, reggel már panaszkodott, hogy fáj a torka,de betudtam az üvöltésnek..Hazafelé gondoltam beviszem a doktornénihez nézzen rá a torkára, mert vírusos torokgyulladás van a suliban . Na persze hogy hiába volt 4-ig rendelés az orvos háromnegyed 4 kor már sehol sem volt ! :(

Aztán bementem a gyógyszertárba mert Koninak d vitamint kell szedni, vigantolt . Közlik velem hogy hiánycikk nincs, de van helyette 2700 forintért más !! na szuper csupán 2000ft-al drágább, de muszáj !


És van még van ebből a napból, de csak nem történik már itthon semmi !!!!