2009. november 15., vasárnap

visszatekintés!

Mostanában,hogy jön az év vége elgondolkodom ,hogy miken is mentünk keresztül a 2 év alatt!

Hát nézzük : nov 16-án lesz 2 éve hogy Konor beteg lett,akkor még nem tudtuk mi lehet a baj,csak azt hogy egyik napról a másikra nem tudott lábra állni és hogy lázas. Azon a napon is szombat volt mi ma,és én a Kerepesi kórházba rohantam a gyerekkel,ahol ultrahangozták rögtön a csípőjét,és vért vettek tőle,aztán hazaengedtek azzal a feltétellel, hogy szedjük a felírt gyógyszereket és hétfőn visszamegyünk kontrolra!

Hétfőn már nagyon sápadt volt és a vérképe is egyre ramatyabb,tehát bent kellet maradnunk a kórházban,és még akkor sem mondott senki semmit,hogy mi baja lehet a gyereknek! eltelt egy hét ,az antibiotikumoktól,már járni tudott újra,de a vérképe nem javult,hazajöhettünk,azzal hogy szedjünk vasat és 2 hét múlva menjünk vissza vérvételre.
A háziorvosnál kellet felíratni a vasat és ő azt mondta,hogy nem írja fel mert annyira rossz a vérképe,hogy inkább hematologiára küldi! Ja és még ekkor sem tudtuk mi lehet a baj,mert senki nem mondott semmit!
Kedden Hematologia ambulancia, 3 óra várakozás,(ami maga a gyötrelem,félelem magasfoka,le sem tudom írni milyen érzés volt) és az orvos közli hogy egyátalán tudjuk-e miért küldtek ide minket,és közölte Leukémia gyanú!!!

Még az nap ott tartottak minket! és elkezdődött amit senki sem kíván a gyerekének!!!
Kemoterápia:amit elég jól visel szegény,éa aztán a gyógyszerszedés!

rengeteg emberrel ismerkedtem meg ezidő alatt,voltak akik bizakodtak és nem sikerült nekik,vannak akik szerencsésen meggyógyultak,és vannak aki most is küzdenek,magukért, gyermekükért,családtagjukért!
De mindenki csak remél? mint én is! Remélem, hogy van remény!!


És most eljön a nap,hogy talán azt mondhatjuk VÉGE!!!

Nov 20. szedjük a gyógyszereket,tegnap szombaton vettük be az utolsó meta adagot!
Remélem most már minden rendben lesz,mert megérdemli a kisherceg,annyi mindenen ment már keresztül.

Januári záronk teljesen jó lesz tudom!!!!

2 megjegyzés:

Jucus írta...

Legyen úgy!!!Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!Táncolunk mi még a kissrác lagziján, hidd el!:)

Márti írta...

ja persze,mikor elveszi a Lányodat!!?? :)))